Hirdetés feladása ingyen regisztráció nélkül! --- Az "ApróHely.Hu" portálunk ingyenesen teszi lehetővé hirdetések feladását.

Nyomtatás

LÁNYT SZOBATÁRSAM KERESEM

Hirdetések:  Kovács Béla

Description

nopic

33 éves fiú vagyok és még szűz nem volt még barátnőm szerelmes társam. Olyan lányt keresek aki hosszú távú szexkapcsolatot kialakítana velem. 18 éves kortól 48 éves korig keresek nőt anyagiaktól mentes szimpátián alapuló érzéki szerelmeskedésre. Van szobám ahol tudlak fogadni. Tartós szexkapcsolatot keresek. Olyan lányt keresek akivel lehet órákig együtt lenni. 21 cm hosszú az intim méretem. Öröm lányhoz nem megyek csak olyan lány kell aki saját akaratából akarja érzésből velem az együttlétet és sokszor egymás után. Lakhatást feltudok ajánalni de nem szexért mert kényszerből senkivel nem leszek együtt. Reggel 10:53 tól 20:00 óráig nem tartozkodhatnál a lakásban de hétvégén teljes egészében ott lehetnél valamint megtudjuk beszélni hogy legyen. Nálam aludhatsz fürödhetsz tévézhetsz és élvezhetjük az életet ketten. Ha hozzám jössz lakni én korlátlan ideig tudlak fogadni ingyenesen.
email:
lakas1@cia.hu
Kínál

Information

Budapest
Pest
1.00 Ft

Kapcsolat

Kovács Béla
0600000
Email:: ingyenszoba@indamail.hu

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Jogi nyilatkozat