Hirdetés feladása ingyen regisztráció nélkül! --- Az "ApróHely.Hu" portálunk ingyenesen teszi lehetővé hirdetések feladását.

Szakszerű Költöztetés Bútorszállítás - Átlátható Árakkal

Álláshirdetés feladásának dátuma: 2018-01-25 21:38:50
Hirdetések:  Költöztetés - Áruszállítás

Részletes leírás

Szakszerű Költöztetés Bútorszállítás - Átlátható ÁrakkalSzakszerű Költöztetés Bútorszállítás - Átlátható ÁrakkalWeboldalunk:
https://koltoztetes-aruszallitas.info/

Budapesti telephellyel rendelkező szállító vállalkozás, teljes körű lakossági és közületi költöztetést - bútorszállítást biztosít ügyfeleinek.

Szolgáltatási területünk: Budapest - Magyarország és az Unió összes tagállama.

Euró 5 - 6 emissziós értékű tehergépjárműveket biztosítunk 3,5 tonnától akár 40 tonna össztömegig.

Ezekkel a korszerű tehergépjárművekkel bárhova behajthatunk, nem vagyunk kitiltva sehonnan.

Rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel, számlaképesek vagyunk.

A szállítójárművek kimondottan bútorszállításra lettek felszerelve, így biztonságosan és sérülésmentesen tudjuk költöztetését, bútorszállítását elvégezni.

A 18 éves gyakorlatunknak és tapasztalatunknak köszönhetően letisztult és könnyen átlátható, ügyfélbarát díjszabással dolgozunk.

Az árainkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki számára elérhető, megfizethető legyen.Szolgáltatásaink:

Költöztetés, Iroda Költöztetés, Bútorszállítás, Antik Bútor Szállítás, Bútorszerelés, Belföldi Költöztetés, Nemzetközi Költöztetés, Belföldi Bútorszállítás, Zongoraszállítás, Pianínó szállítás, Lomtalanítás, Tehertaxi Biztosítás, Lakások Komplett Csomagolása, Raklapos Áruszállítás, Stb.Ügyfeleinknek bejelentett, gyakorlott szállítómunkásokat biztosítunk.

Szállítómunkásaink körültekintően és rugalmasan végzik a munkájukat, mindig szem előtt tartva az ügyfelek elvárásait, elképzeléseit.

Szolgáltatásunkat rugalmasan tudjuk biztosítani, társaságunk több típusú és méretű teherautóval rendelkezik.

Hétvégén és ünnepnap is normál díjszabással dolgozunk, rejtett és bujtatott árak nélkül.

Társaságunknál mindég a megrendelő a legfontosabb!Ha további információkat szeretne tudni a szolgáltatásainkról, akkor bátran látogassa meg a weboldalunkat a https://koltoztetes-aruszallitas.info/ itt a referenciánkat is megtalálhatja.

Vagy vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, tárcsázza a +36702691629 - et.

Information

Egyéb
Budapest
9 000.00 Ft

Kapcsolat

www.koltoztetes-aruszallitas.info
06702691629
email

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Jogi nyilatkozat