Darázsi János

703065885

16-11-20

36 Látták
Kenó tippek
Matematika a szerencsében

Az emberek és a matematikusok azt állítják, hogy a számokat véletlenszerűen sorsolják ki, és a következő nyertes számokat soha nem lehet megjósolni. A matematikusoknak igaza van, a számok valóban véletlenszerűek, de ez csak az adott sorsolásra, és a számhúzás sorrendjére vonatkozóan igaz, így a Kenó nem csupán szerencse kérdése. A Kenó tekintetében a matematikusok képleteket gyártanak arra, hogy egy problémát hogyan nem lehet megoldani. Nem is tehetnek mást, hiszen az évtizedek alatt beléjük súlykolt propozicionális (lexikális) tudás miatt a kreativitásnak még a csírája sem létezik bennük. Ez abból is látszik, hogy a Kenó számokat csak az algebra tekintetében vizsgálják. Csodálkozom ezen, hiszen a matematikának rengeteg ága van. Csak egy oldalról közelítik meg a kérdést. Pedig a problémákat csak komplex módon, több oldalról megközelítve lehet megoldani. Én nem arra fordítom az erőforrásaimat, hogy valamit hogyan nem lehet megoldani, hanem arra, hogy hogyan. Én nem konvencionálisan (hagyománykövetően) gondolkodom. Engem nem az érdekel, hogy 30-40 éve mit hogyan oldottak meg, hanem az, hogy most, a globálissá, digitálissá vált világban az internetnek, a számítógépnek, a technológiai fejlődésnek köszönhetően hogyan oldhatok meg. Én nem konvergens módon gondolkodom, mint a legtöbb ember, akinek A pontból B pontba a legrövidebb út az egyenes. Én konvergens + divergens módon gondolkozva, ha kell, kerülő utakat (vadcsapásokat) választva oldom meg a problémákat. Bár ez hosszabb időt vesz igénybe, de az eredménye sikeresebb és tartósabb.

Megjósolhatóak-e a nyertes Kenó számok? A rövid válaszom: nem.

Azonban rájöttem, hogy rendszer van a számhúzásokban. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, főleg ha elmondom, hogy a matek tanárnőm megbuktatott a középiskola 2. osztályában.

Nem vagyok matematikus, de azt állítom, hogy a matematika és a valószínűségi elmélet segítségével megjósolható, hogy mely számoknak nagyobb a valószínűsége.

A megoldás kulcsa: algebra + geometria + kreativitás. Csak az előzőleg kihúzott számok szerencsés összerendeződésére van szükség, ami nagyon sűrűn előfordul. Csak a megfelelő számú előző sorsolásokat, időintervallumokat, és geometriai alakzatokat kell alkalmazni. Nem a számhúzás sorrendjén, hanem a már emelkedő sorrendbe állított számok sorrendjén van a lényeg.

A matematikai megoldásomnak köszönhetően le tudom szűkíteni a teljes variációszámot néhány 1.000 alá.

A matematikai megoldásom lehetővé teszi, hogy sokkal nagyobb eséllyel szálljon ringbe. A világ összes Kenó játékához egyformán használható.

Ha Kenózik, szinte garantálhatom, hogy eddig rosszul játszott - matematikailag. Bemutatom Önnek, hogy hogyan használhatja a matematikát nyerési esélyeinek növelésére.

A matematikai megoldásom használatához használati utasítást küldök.

Ez a hirdetés kizárólag piacfelmérés céljából készült. Megfelelő számú érdeklődő esetén a vállalkozásom 2021. január 01-én de. 10:00 órakor indul. Addíg a matematikai megoldásomat teljesen ingyen használhatja bárki a Kenóhoz.

Darázsi János

Telefon:
+36 70 306 58 85
(10:00 – 20:00 h között)
minden nap

Email:
janos.darazsi@gmail.com

Megosztás
Ingyenes hirdetés / Álláshirdetés feladása, regisztráció nélkül!
Álláshirdetések, Ingatlanok, Eladó járművek, IT, informatika, Egyéb hirdetések, Sporteszközök